Emlékest Csorba Győző tiszteletére

2016. november 9., szerda 06:05

Pécs, 2016. november 9. - A Nevelők Háza Egyesület és a Versmondó Pedagógusok Műhelye november 16-án, szerdán 17 órakor Csorba Győző Emlékestet rendez a Civil Közösségek Háza Méhes Károly-termében, mellyel a rendezők az idén száz éve született Csorba Győző emléke előtt tisztelegnek.

A műsort a Csorba Győző Megyei Könyvtár felajánlott vándorkiállítás képei, valamint az Alkotó Pedagógusok Képzőművészeti Műhelyének Csorba Győző versei ihlette festményei, tűzzománcai övezik.

hirdetés

 

Közreműködnek a Civil Közösségek Házában működő szervezetek: 

  • az Alkotó Pedagógusok Köre Svasticsné Bogáthy Zsuzsanna vezetésével,
  • a Népi Írók Baráti Társasága Tóth Károly előadásával,
  • a Pécsi Művészkör Eszes Mária vezetésével,
  • a Pécsi Kamarakórus Tillai Aurél vezetésével,
  • a Versmondó Pedagógusok Műhelye Sólyom Katalin vezetésével,

valamint meghívott vendégként: a SZÉLKIÁLTÓ együttes.

 

A belépés ingyenes.

 

Forrás: Arató Vilja / Nevelők Háza Egyesület

Kapcsolódó cikkek

bordalfesztival2016-400-1474400957.jpg

Pécs, 2016. szeptember 21. - Hat ország kilenc együttese mutatkozik be a hétvégén az Európai Bordalfesztiválon, amelyet immár huszadik alkalommal rendeznek meg Villányban és Pécsen.

javorkai-testverek-1384883316.jpgEgy jó cím kulcsot ad a műhöz, a jó előadóművész pedig ajtót nyit a zene világába. A Pannon Filharmonikusok november 21-én, csütörtökön 19 órakor a Kodály Központban beszédes műsorral és virtuóz közreműködőkkel várja közönségét MÚZSA & SZEGEDIEK című koncertjén.

furaniko400-1437595720.jpgBalatonföldvár, 2015. július 23. - Kánikula vagy lehűlés? Már alig tudjuk követni. De egy biztos: a KULTKIKÖTŐ ezen a hétvégén is frissítő kultúr-koktélokat ajánl minden műfajban minden korosztálynak Földvár, Boglár és Fenyves mellett Fonyódon is!