Borünnep Harkányfürdőn: érik a huszadik

2014. augusztus 3., vasárnap 08:00

harkanyfurdo-borunnep400-1406976593.jpgHarkány, 2014. augusztus 3. - Huszadszor rendez Harkányfürdő szüreti fesztivált. Három napon keresztül sztárfellépők koncertjei, családi és gyerekprogramok sora vár minden látogatóra szeptember elején.

Szinte alig köszönt be az ősz, máris kezdődik a hagyományos háromnapos harkányi szüreti fesztivál, amit idén kerek huszadik alkalommal ünnepel a város. A szeptember 5-én kezdődő programok között szerepel felvonulás és menettánc kéttucatnyi hazai és határon túli népművészeti csoport közreműködésével, lesz kézműves kirakodóvásár, gasztroudvar, malacsütés és természetesen a térség legfinomabb borai minden mennyiségben.

hirdetés

 

Esténként a lezárt főutcán felállított nagyszínpadon koncertek várják a vendégeket. A fellépő sztárok között többek között ott lesz Kovács Kati, a Korda házaspár, Charlie és a Magna Cum Laude.

 

A rendezvények ideje alatt természetesen változatlanul elérhetőek a harkányi gyógy- és strandfürdő szolgáltatásai, így a gyógyulni és a szórakozni érkezők egyaránt megtalálják a számításukat.

 

További részletek: www.harkany.hu

 

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Kapcsolódó cikkek

frankadel400-1382509594.jpgA retrospektív, tizenöt évet átölelő bemutató rendhagyó és egyszeri lehetőség, hogy a meghívottak mellett a szélesebb közönség is megismerhesse a divattervező munkáit. Az október 24-i eseménnyel veszi kezdetét az Art Moments Országos Vizuális Művészeti Fesztivál pécsi sorozata.

Budapest, 2016. augusztus 14. - A Szabad Tér Színház meghívására augusztus 20-án este 8 órától újra különleges gálakoncerttel köszöntik a világ első televíziós komolyzenei tehetségkutatójában feltűnt ifjú tehetségek a nemzeti ünnepet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

lampagyujtogatok-plakat42-400-1429587615.jpgBudapest, 2015. április 21. - A világ első kultúr sci-fije kerül április 22-én a magyar mozik vásznára. Szerdán este egy hatalmas, egyszeri és megismételhetetlen, különleges közösségi élményben lesz része azoknak, akik ellátogatnak a programhoz csatlakozó mozikba.