Akciós rabszolgák és leárazás Traianus plázájában...

2013. március 6., szerda 17:50

battle-of-cowpens-1362590201.jpg

Exkluzív interjú Poncius Pilátussal és Kolombusz Kristóffal, hírek a Traianus-bevásárlóközpontról, szórólap rabszolgavásárról - ilyen és ehhez hasonló, fantasztikusan humoros írásokkal és képsorokkal mutatja be a történelmet a SzemTanú - Történelem napilapstílusban című kötet. A könyv sajátossága, hogy nem csak ismeretterjesztésre és tanulásra ideális, hanem nagyon sok nevetést is tartogat az olvasó számára, így kikapcsolódásra, szórakozásra ugyanolyan jó.

Kollégánk, aki történelem szakot is végzett az egyetemen, jó szívvel ajánlja kétféle diáknak és olvasónak: annak, akit nem fog meg a történelem, és annak, aki a rajongója egyaránt! Azok, akik nem szeretik a történelmet, könnyen találnak őket érdeklő témákat a könnyed, szellemes kötetben, míg azok, akik ismerik és szeretik ezt a tudományt, rengeteg derűs percet szerezhetnek maguknak a humoros cikkek olvasgatásával.

A kiadványt most aktualizálta a kiadó, szakemberek és tudósok kemény munkája fekszik ebben az új, friss kiadásban: egyrészt napjaink stílusa és szókincse is bekerült a kötetbe, és mindezt úgy, hogy a történelmi tények egy cseppet sem torzulnak - erről kezeskedik a szakmai stáb. Tanulni és nevetni vágyóknak (vagy nevetve tanulni vágyóknak) is ajánljuk!

hirdetés

 

Rendeld meg kedvező áron ITT!

 

A kiadó honlapján elérhető egy beleolvasó. KATTINTS IDE a megtekintésért!

 

(www.booker.hu)

Kapcsolódó cikkek

furaniko400-1437595720.jpgBalatonföldvár, 2015. július 23. - Kánikula vagy lehűlés? Már alig tudjuk követni. De egy biztos: a KULTKIKÖTŐ ezen a hétvégén is frissítő kultúr-koktélokat ajánl minden műfajban minden korosztálynak Földvár, Boglár és Fenyves mellett Fonyódon is!

Pécs, 2016. október 1. - Ajánljuk olvasóink figyelmébe a Pécsbányai Kulturális Egyesület által szervezett, október 8-án a pécsi Szelídgesztenyésben megrendezésre kerülő Gesztenye Liget Fesztivált. A szervezők szeretettel várják Önt és családját programjukra.

56-iranypecs-400-1476528386.jpg

Pécs, 2016. október 16. - Interaktív családi programokkal, ünnepi megemlékezésekkel, zászlós felvonulással és színházi elemekkel illusztrált komolyzenei műsorral emlékeznek az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára október 23-án Pécsett.