Shakira babája óriáslábbal született?

2013. január 25., péntek 11:21

shakira-baby-feet-1359109833.jpg

A 35 éves énekesnő még csak három napja hozta világra kisfiát, Milant, máris napvilágot láttak az első fotók az apuka, a focista Gerard Pique jóvoltából. A képeken egy rendkívüli méretű bébicipő látható két aprócska lábon: amíg többet nem látunk, addig nyitva marad a kérdés, hogy a sztárbaba rekord lábmérettel született, vagy csak nem sikerült kisebb névreszóló sportcipőt készíttetni neki...

A bébi márkája természetesen a Nike, képaláírásként Pique pedig csak ennyit osztott meg: "Milan lába!"

 

hirdetés

milan-1359109965.jpg

 

A szülés egy barcelonai kórházban történt, a hírek szerint mind a baba, mind az anyuka kiváló álapotban vannak. 

Kapcsolódó cikkek

Berlin, 2015. szeptember 21. - Németország azonnali pénzügyi segítséget nyújt a Szíria térségében fekvő menekülttáborok helyzetének javítására, a támogatás révén félmillió ember élelmezését lehet biztosítani három hónapon keresztül - mondta egy vasárnapi lapinterjúban a német kormány nemzetközi gazdasági és fejlesztési együttműködésért felelős minisztere.

Egyesült Államok, 2014. március 2. - Biztosan sok kínos, vagy ciki facebook-bejegyzéssel találkozhattunk már, ám a mostani komoly következményeket vont maga után. Egy amerikai férfi nagyjából 17 millió forintnak megfelelő összeget bukott el lánya postja miatt.

Washington, 2013. május 30., csütörtök - A Holt-tengeri tekercsek darabkáit árulja a nemzetközi műkincspiacon egy palesztin család, nem kis felháborodást keltve ezzel a régészek és a Bibliával foglakozó történészek körében.