Obama szerelmi vallomása

2013. január 23., szerda 10:16

obama-b028-1358933556.jpg

Még mindig kiválóan játszik az érzelmi húrokon az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Obama nem csak szerelmet vallott több ezer ember előtt, de tánc közben meg is csókolta feleségét a beiktatási bálon. A lovagias gesztusokat üdvrivalgás fogadta, és biztos, hogy a romantikára éhes női választók a szívébe belopta magát az elnök...

Az elnöki házaspár valóságos színpadi showt adott elő: Barack gavallérosan megtáncoltatta a gyönyörű piros ruhát viselő Michelle-t, a kameráktól nem zavartatva mosolyogva csevegtek egymással és még egy csók is elcsattant. 

hirdetés

 

Köztudott, hogy Obama legtöbb rajongója nem racionális érvek miatt támogatja Amerika első fekete elnökét, hanem egyszerűen azért, mert szimpatikus. A hölgyeknek tetszik a politikus magas termete, őszinte arca, és természetesen végtelenül vonzó az is, amikor szerényen a háttérbe vonul, és maga helyett feleségét tolja az előtérbe, látványosan udvarol neki, elismeri az érdemeit. Ezekből a kommunikációs stratégiákból sok európai politikus tanulhatna...

 

A magyar mentalitástól különösen idegen ez a magatartás, hiszen az emberek nem tekintik a vezető politikusok valódi, fontos társának a feleségüket.     Általában a miniszterelnöki arákat nem övezte különösebb érdeklődés, ilyen nagy nimbusznak örvendő elnöki szerelem pedig még nem ragyogta be a magyar parlamentet. Pedig lehet, hogy itt is sok női szavazatot hozna a konyhára.

Kapcsolódó cikkek

magyar-zaszlo400-1424722358.jpgBudapest, 2015. február 24. - Leginkább a finnek és a szerbek szeretnének Magyarországra költözni munkavállalás miatt, de a környező országok állampolgárai is nyitottak lennének egy ilyen lehetőségre.

2013. május 6., hétfő - Egyszerűsítené az állategészségügyre és növényvédelemre vonatkozó szabályokat, valamint hatékonyabbá tenné az agrártermékek ellenőrzését az Európai Bizottság - jelentette be hétfőn a testület fogyasztóvédelmi és egészségügyi kérdésekért felelős tagja, a máltai Tonio Borg.

Horvátországban leginkább a romák, a bevándorlók és a szerbek iránt mutatkozik idegengyűlölet - tette közzé honlapján legfrissebb felméréseinek eredményeit a horvátországi Béketanulmányok Központja (Centre for Peace Studies).