Messi élete a mozikban

2013. május 10., péntek 12:09

2013. május 10., péntek - Azt tervezik, hogy a film premierjét a jövőre Brazíliában sorra kerülő labdarúgó-világbajnokság megnyitójára, 2014. június 12-re időzítik.

Az Epic Pictures a produkcióhoz Luca Caioli Messiről szóló életrajzi kötetének megfilmesítési jogait vásárolta meg - közölte a Variety.com szórakoztatóipari hírportál.

 

Patrick Ewald és Shaked Berenson, az Epic vezetői azt tervezik, hogy a film premierjét a jövőre Brazíliában sorra kerülő labdarúgó-világbajnokság megnyitójára, 2014. június 12-re időzítik.

hirdetés

 

Az FC Barcelonát erősítő, 25 esztendős, argentin válogatott Messi 2009 és 2012 között sorozatban négyszer kapta meg az Aranylabdát.

 

A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.

 

"Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek" - mondta Ewald.

 

(mti)

Kapcsolódó cikkek

svajci-frank400-1421612250.jpgZágráb, 2015. január 19. - A magyarországihoz hasonló modell, amelyben a bankok forintosították a devizahiteleket, Horvátország számára is elfogadható volna - nyilatkozta Goran Alaksic közgazdász a Jutarnji List horvát napilapnak.

Budapest, 2014. július 21. - Vásárolt valamit külföldön, ami nem sokkal később meghibásodott? Problémája adódott az otthonról foglalt külföldi autóbérlés vagy szálláshely kapcsán? Késik a hazafelé tartó repülőjárata? Amennyiben a szabadsága nem úgy alakul, ahogy eltervezte, fontos tudnia, hogy miképp gyakorolhatja jogait. Sőt mi több! Ki is tudja fejezni magát!

Budapest, 2016. június 20. - Európa képletesen június közepére elhasználta minden idei belső energiaforrását. 2016-ban június 18-ra esett az Európai Energiafüggőség Napja (European Energy Dependence Day).