Kétmillió német olvashatott a villányi borokról

2014. december 11., csütörtök 06:00

Stuttgart-Villány-Budapest, 2014. december 11. - A Dél-Dunántúl gasztronómiai kínálatát méltatta novemberben a vasárnaponként több mint 650 ezer példányban megjelenő, stuttgarti székhelyű Sonntag Aktuell, ezen kívül a Stuttgarter Zeitung (182.000 példány), valamint a Rheinpfalz am Sonntag/Pirmasenser Zeitung am Sonntag (231.000 példány) - közölte a Magyar Turizmus Zrt.

A háromnegyed oldalas írás a villányi borokat dicséri, a sváb származású borászok életútján keresztül bemutatja a környék történetét és turisztikai kínálatát.

hirdetés

 

A lap nyomtatott verziójában megjelent írás kétmillió olvasóhoz jutott el. A cikk elolvasható a Stuttgarter Zeitung és a Sonntag Aktuell digitális változatában. A cikk szerzője, Steffen Rometsch újságíró 2013-ban a Magyar Turizmus Zrt. meghívására látogatott hazánkba.

 

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Kapcsolódó cikkek

Szeptember végén nyolc német újságíró tesztelte a Dél-Dunántúl kulináris kínálatát és ismerkedett a vidék sváb hagyományaival. A sajtóút nyomán az első megjelenés nemrégiben látott napvilágot - tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Magyar Turizmus Zrt.

oscar.jpgIdén 85. alkalommal adták át a filmvilág legrangosabb elismeréseit, az Oscar-díj gálája most sem okozott elképesztő meglepetéseket. A legjobb film Az Argo-akció lett.

shakira-baby-feet-1359109833.jpg

A 35 éves énekesnő még csak három napja hozta világra kisfiát, Milant, máris napvilágot láttak az első fotók az apuka, a focista Gerard Pique jóvoltából. A képeken egy rendkívüli méretű bébicipő látható két aprócska lábon: amíg többet nem látunk, addig nyitva marad a kérdés, hogy a sztárbaba rekord lábmérettel született, vagy csak nem sikerült kisebb névreszóló sportcipőt készíttetni neki...