Ezerkétszáz légiutas-kísérőt toboroz az easyJet

2016. augusztus 14., vasárnap 07:05

easyjet400-1471118691.jpg

Budapest, 2016. augusztus 14. - Az álláshelyek fele az Egyesült Királyságban jön létre, de mind a 27 bázison várják az új kollégákat.

A 31 országban, 820 útvonalon 250 repülőgépet üzemeltető easyJet jelenleg 5500 fős fedélzeti személyzetet foglalkoztat. Ők fontos szerepet töltenek be a légitársaság működésében, hiszen a kedves és figyelmes kiszolgálás mellett gondoskodnak az easyJet évi 70 millió utasának maximális biztonságáról is.

hirdetés

 

Az easyJet fedélzeti csapatát járatonként három légiutas-kísérő és egy kabinmenedzser alkotja, akik szorosan együttműködnek a kapitánnyal és az első tiszttel. Az easyJetnél dolgozó légiutas-kísérők a legmodernebb Airbus gépeken repülhetnek, emellett pedig bónuszokat, színvonalas képzést és karrierépítési lehetőséget is kínál számukra a légitársaság.

 

- A fedélzeti személyzet tagjának lenni igen hálás feladat - munkatársaink magasan képzettek, energikusak és vidámak. Az easyJet dolgozói egy csapatként működnek együtt, hogy biztosítsák a legmagasabb szolgáltatási színvonalat. Alig várjuk, hogy köszönthessük az új tagokat - mondta Tina Milton, az easyJet kabinkiszolgálásért felelős vezetője.

 

Forrás: easyJet

Kapcsolódó cikkek

Stirling, 2013. július 2., kedd (MTI) - Hangüzenetet játszanak le kinyitáskor a cigarettás dobozok - a Stirlingi Egyetem kutatóinak találmánya ily módon igyekszik lebeszélni a dohányzókat a rágyújtásról.

horvatorszag-kolinda-grabar-kitarovic-elnok400-1424027317.jpgZágráb, 2015. február 16. - Tegnap letette az esküt Kolinda Grabar-Kitarovic, Horvátország első női elnöke. Az új államfő február 19-én lép hivatalba.

 Rekordmértékű, kilogrammonkénti 740 ezer becquereles koncentrációjú radioaktív céziumot mutattak ki egy Fukusima közelében fogott halban több mint két évvel az ott bekövetkezett atomerőmű-balesetet követően - közölte szombaton a létesítményt üzemeltető TEPCO cég. A vállalatot szombati hírek szerint amerikai katonák perlik.