Csizmában jár egy magyarvizsla Angliában

2013. április 3., szerda 17:25

k8-1365002855.jpg

Csizmát kapott egy brit magyarvizsla, két párat, azaz mindegyik lábára egyet fűallergiája miatt.

A 11 éves eb Berkshire-ben él. Fűallergiája miatt állandóan kisebesedett a talpa, mancspárnái szinte szó szerint elkoptak. Gazdái, Vicki és Glyn Painter több mint 10 ezer fontot - 3,5 millió forintot - költöttek a kutya bajának orvoslására, ám semmilyen kenőcs és egyéb szer, semmilyen étrend nem segített. Végül még csak nem is állatorvos, hanem egy barátjuk javasolta a kifejezetten kutyáknak való védőlábbelit.
Millie, a vizsla először megpróbálta lerúgni a hátsó párat, de idővel megbarátkozott velük és végre együtt futkároz a család többi kutyájával.
Az eb amúgy lehet, hogy allergiarekorder, mivel nem bírja a búzát, a szóját, a rizst, a poratkákat, a virágport és a macskákat sem - adta hírül a brit Metro újság.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

 Washington, 2013., április 3., szerda  - Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter telefonon beszélt kínai partnerével, Csang Van-csüannal és közölte vele, hogy az észak-koreai nukleáris fegyverek fejlesztése "növekvő fenyegetést jelent" az Egyesült Államokra és szövetségeseire nézve - adta hírül szerdán internetes kiadásában a Fox News.

Washington, 2013. május 28., kedd - Erdőtüzek miatt mintegy 4 ezer embert kellett evakuálni a dél-kaliforniai Santa Barbara megyében - közölte honlapján kedden az NBC televízió.

dubai-budapest2-400-1414840478.jpgBudapest, 2014. november 2. - Hétfőn landolt az Emirates Airlines első közvetlen, menetrendszerinti légi járata Budapesten, amely naponta köti össze Magyarországot az Egyesült Arab Emírségekkel.