Budapest a Huffington Post listáján

2014. március 23., vasárnap 09:00

Budapest-New York, 2014. március 23. - Többek között a Magyar Turizmus Zrt. nemzetközi tanulmányútjainak köszönhetően az utóbbi időben egyre több elismerő írás jelent meg fővárosunkról és különböző listákon igen előkelő helyen szerepel Budapest mint úti cél - tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a turisztikai marketingszervezet.

Ezúttal az amerikai Huffington Post állította össze listáját azokról a felfedezésre váró városokról, amelyek az olyan népszerű európai fővárosok mellett, mint Párizs, Velence vagy Róma, olykor háttérbe szorulnak. A cikk írója Budapestet az utazók új kedvencének nevezi, mely különleges építészetével és Duna menti romantikus elhelyezkedésével Európa egyik legszebb városa. Arra buzdítja az olvasókat, hogy kóstolják meg a magyar konyha ízeit, merüljenek el termálvizeinkben és ismerjék meg a város komplex történelmét.

hirdetés

 

A Huffington Post az egyik legnépszerűbb internetes hírportál jelenleg az USA-ban, mely havonta 26 milliós látogatottsággal büszkélkedhet. Olvasottság tekintetében a New York Times legnagyobb versenytársa. A cikk ide kattintva elérhető.

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Kapcsolódó cikkek

no-szemuveggel400-1425730376.jpgBudapest, 2015. március 8. - Csökkent a nők hátrányos munkahelyi megkülönböztetése a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 27 vizsgált tagállamában - derült ki a PwC tanácsadó cég által összeállított Nők a munkában mutatóból (Women in Work Index), amelynek legfrissebb, 2013-ra vonatkozó adatait az idei nőnapra időzítve jelentették meg.

gangi-olcso-hazak-1436629126.jpg

Van egy csodaszép városka Szicíliában, ahol ingyen házat kaphat bárki, aki hajlandó odaköltözni.

Szeptember végén nyolc német újságíró tesztelte a Dél-Dunántúl kulináris kínálatát és ismerkedett a vidék sváb hagyományaival. A sajtóút nyomán az első megjelenés nemrégiben látott napvilágot - tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Magyar Turizmus Zrt.