Azzal viccelt, hogy megölte a férjét, de a rendőrség nem röhögött

2013. április 3., szerda 17:39

London, 2013. április 3., szerda - "Helen, agyonlőttem a férjem, most tüntetem el a koszt, gyere segíteni elásni!" - mondta telefonon a nővérének egy nő komor hangon, de csupán április elsejei tréfaként az Egyesült Államokban, ami miatt azután bilincs kattant csuklóin, de már nem viccből.

A tréfálkozás Tennessee államban, Kingsport városában történt, a gyilkosság híre pedig a rendőrség fülébe jutott - feltehetően egy rémült rokon révén. A rendőrök azonnal kimentek a címre, az asszony pedig hiába bizonygatta, hogy csak viccelt, a rendőrök nem kacagtak, és megbilincselték. Közben hazaért a "halott" férj, aki mit sem tudott felesége viccéről, és igencsak meglepődött, hogy milyen sok rendőr van házban, neje meg bilincsben.
Bár az "áldozat" élő bizonyítéka volt annak, hogy nem ölte meg a felesége, az asszonyt mindazonáltal bevitték a rendőrségre, bár nem sokkal később kiengedték és végül nem indítottak eljárást ellene - adta hírül a brit Metro újság.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

hambi-1360770485.jpg

Múlt hét végén még azt gondolták a britek, ha az uniós importhúst kizárják piacaikról, biztonságban érezhetik magukat. Az azóta lefolytatott vizsgálatok azonban súlyos törvénytelenségekre mutattak rá a szigetország legnagyobb megdöbbenésére a brit vágóhidakon is. A szupermarketben kapható fagyasztott marhahúsgolyókban egyharmad disznóhúst találtak, és több helyen kevertek a marhába lóhúst, ami ráadásul még szennyezett is volt. A hatóságok az összes lóvágóhíd ellen vizsgálatot rendeltek el, a termelők szerint nincs annyi labor az országban, ahol ezeket le lehetne folytatni.

Budapest, 2016. január 3. - Az online multi-eszköz kereskedő és befektetési specialista Saxo Bank az óév végén nyilvánosságra hozta a 2016. évre vonatkozó "Meghökkentő Előrejelzéseit".

Bukarest, 2013. június 11., kedd - Újabb levélben hívta fel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) figyelmét a román szurkolók rasszista megnyilvánulásaira az erdélyi Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat - közölte a szervezet.