Villanymotorokat lopott, gyorsan elkapták

2013. július 29., hétfő 17:21

Bejelentés érkezett a rendőrségre július 27-én a reggeli órákban, hogy betörtek a Szigetvár melletti zsibóti szőlőhegy egyik présházába. Az ingatlanból két villanymotor tűnt el. A helyszínre érkező járőrök a bejelentést követően háromnegyed órán belül elfogták a gyanúsítottat.

A 28 éves H. Andrást előállították, és miközben gyanúsítottként kihallgatták, beismerte tettét. Az egyik villanymotort rövid úton visszakaphatta a tulajdonosa, mivel az a rendőrök a házkutatás során megtalálták. H. András ellen - szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szigetvári Rendőrkapitányság.

hirdetés

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. január 23. - A Pécsi Rendőrkapitányság „A világháló csapdái” elnevezéssel, A Biztonságosabb Internet Napja alkalmából tájékoztató, segítségnyújtó programot szervez szülők, pedagógusok és minden érdeklődő számára.

kertvarosi-rendorors-felujitas-atado-1381463490.jpgPapp Károly országos rendőrfőkapitány és Dr. Páva Zsolt polgármester szerdán átadta a Pécsi Rendőrkapitánysághoz tartozó Kertvárosi Rendőrőrs megújult épületét. Az őrs korszerű munkakörülményeket biztosít az ott dolgozóknak és barátságos környezetet az ügyfélfogadáshoz.

orsos-hajnalka-1379142506.JPGA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi fiatalkorú Orsós Hajnalkát, aki 2013. augusztus 11-én szigetvári otthonából eltávozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.