Vádemelési javaslat a sásdi emberölés ügyében

2013. október 31., csütörtök 14:30

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást zárt le vádemelési javaslattal. Az eljárást az előzetes letartóztatásban lévő O. Ferenc 47 éves sásdi lakossal szemben folytatták le.

A rendelkezésre álló adatok szerint O. Ferenc 47 éves sásdi férfi otthonában 2013. március 12-én éjjel élettársát bántalmazta, aki a kórházba szállítást követően életét vesztette. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták a rendőrök, előállították, majd - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként kihallgatták.

hirdetés

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával a büntetőeljárást lefolytatta, a keletkezett iratokat 2013. október 31-én a Baranya Megyei Főügyészségnek megküldte.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. augusztus 9. - Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen a Zsolnay márkanév külföldi levédetése miatt - közölték tegnap baranyai MSZP-s országgyűlési képviselők. Tóth Bertalan és Szakács László a sajtótájékoztatón felidézték, még júniusban tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert szerintük az Európai Unióban és az Egyesült Államokban jogalap nélkül védette le egy cég a Zsolnay márkanevet.

Pécs, 2014. augusztus 12. - Nettó 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Budapest, 2014. november 4. - A Rendőrség rendészeti szakközépiskolai, érettségire épülő, nappali tagozatos szakképzést indít az országos képzési jegyzékben szereplő rendőr szakképesítés megszerzésére. Az iskolai végzettség a rendőrségnél tiszthelyettesi, zászlósi beosztás betöltésére jogosít.