Trafikrablók ellen javasolnak vádemelést

2014. február 25., kedd 06:00

Pécs, 2014. február 25. - Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást zárt le vádemelési javaslattal a Pécsi Rendőrkapitányság a múlt héten.

A rendelkezésre álló adatok szerint január 2-án 13 és 14 óra között egy pécsi trafikba ismeretlenek mentek be és az eladó figyelmét elterelve készpénzt tulajdonítottak el a pénztárból.

 

hirdetés

A helyszínen rögzített adatok és a nyomozás során beszerzett információk, tanúkihallgatások alapján a rendőrök néhány napon belül azonosítottak két nőt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

 

P. Krisztina 23 éves és K. Klaudia 21 éves pécsi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásaikban elmondták, hogy együtt mentek be az üzletbe, az eladó figyelmét elterelték, miközben K. Klaudia készpénzt emelt ki a nyitott kasszából.

 

A Pécsi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben lefolytatott büntetőeljárást vádemelési javaslattal fejezte be, a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Kapcsolódó cikkek

Négy bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, akit a rendőrök a fél városon keresztül üldöztek tegnap éjszaka Pécsen. A sofőr drog befolyása alatt állt, más autó rendszámtábláját használta a fekete BMW-jén.

Pécs, 2014. december 7. - A Pécsi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiket K. József ingatlanfelújítási munkák elvégzésének ígéretével becsapott és nekik kárt okozott.

Pécs, 2015. január 13. - Az új év első hónapjában is folytatódik a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseinek felújítása Pécs országos közúthálózatán. A rekonstrukció keletről halad nyugat felé a 6-os főút kereszteződéseiben.