Szilveszteri futás miatt forgalomkorlátozás Pécsen

2013. december 30., hétfő 08:20

szilveszteri-futas-utvonal-pecs-utcakereso-1388387799.jpgA Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a Melitta Szabadidő Sportegyesület szilveszteri futóversenyének idejére 2013. december 31-én forgalmirend-változás lép életbe Pécsen.

A járműforgalom elől 10 óra és 10 óra 30 perc között időszakosan és szakaszosan lezárják a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávokat az alábbi útvonalon:

hirdetés

 

Pécs Plaza 3. számú kapu – Vásártér utca – Megyeri út – Nagy Imre út – Pellérdi út melletti kerékpár út – Nyugati elkerülő út melletti kerékpár út – Vásártér utca – Pécs Plaza 3. számú kapu

 

A rendőrség kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, térkép: utcakereso.hu

 

A 3 km-es szilveszteri futóverseny részletes kiírása elérhető a Melitta SE honlapján.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. december 30. - Meghalt az a férfi, akit még szenteste fiatalkorúak bántalmaztak Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Pécs, 2014. október 5. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Bogdán Jánost, akinek hollétéről azóta nincs információ, hogy augusztus 3-án a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott.

Pécs, 2014. november 27. - Eltűnés miatt keresi Árva Valentin 13 éves pécsi lakost a Pécsi Rendőrkapitányság. A fiú hollétéről azóta nincs információ, hogy 2014. november 23-án a pécsi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott.