Súlyos baleset Botykapeterdnél, elhunyt a sofőr

2013. augusztus 6., kedd 15:15

Árokba csúszott és felborult egy kőzúzalékot szállító nyerges vontató a 6-os főúton Botykapeterdnél röviddel két óra előtt - tájékoztatta portálunkat Kasza Anett tűzoltó főhadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A jármű vezetője a baleset következtében beszorult a vezetőfülkébe, és az üzemanyagtartályból is kifolyt a gázolaj. A szigetvári tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek, és egy vízsugár mellett megkezdték a sérült személy kiszabadítását.

hirdetés

 

Negyed órás küzdelmet követően sikerült kiemelni a roncsok alól a sérültet, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

Egy 56 éves nő vesztette életét abban a közúti közlekedési balesetben, amely tegnap este történt Szederkény és Szajk között.

sebesseg3-400-1407483795.jpgBudapest, 2014. augusztus 8. - Fokozottan ellenőrzik a rendőrök a közlekedőket a TISPOL akcióban. Ezúttal a fő cél a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrése - olvasható az ORFK Kommunikációs Szolgálat közleménye a rendőrség honlapján.

sebesseg400-1458595792.jpg

Budapest, 2016. március 22. - Április 5-től üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.