Rendőrkézen a szentestén szurkáló

2014. január 5., vasárnap 11:00

A megalapozott gyanú szerint súlyos testi sértés bűntett elkövetését kísérelte meg. A húszéves pécsi N. Balázs ellen büntetőeljárást indított a Pécsi Rendőrkapitányság.

A férfi december 25-én hajnali 1 óra 20 perc körül a Mohácsi úton minden előzmény nélkül késsel megsebesített egy asszonyt, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

hirdetés

 

A rendőrök pár nap alatt azonosították, január 4-én pedig otthonában elfogták N. Balázst. Kihallgatásán beismerő vallomást tett, a támadás okára racionális magyarázatot nem tudott adni. A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették, előzetes letartóztatására előterjesztést tesznek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. június 22. - Nem ütközött személygépkocsival, hanem árokba hajtott a Királyegyháza és Gyöngyfa közötti úton az a busz, amelyen huszonhárman sérültek meg hétfőn - mondta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

kosztics-margit-eltunt-1382258586.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Kosztics Margitot, aki pécsi lakcíméről 2013. július 19-én ismeretlen helyre távozott, azóta hollétéről nincs információ.

Pécs, 2015. január 23. - A Pécsi Rendőrkapitányság „A világháló csapdái” elnevezéssel, A Biztonságosabb Internet Napja alkalmából tájékoztató, segítségnyújtó programot szervez szülők, pedagógusok és minden érdeklődő számára.