Országos körözöttek akadtak rendőrkézre

2013. november 2., szombat 12:30

November elsején Pécsen, a Kertvárosban elfogtak a rendőrök két férfit, akik ellen garázdaság miatt volt érvényben elfogatóparancs.

A Pécsi Rendőrkapitányság járőrei 11 óra körül vonták intézkedés alá A. László 49 éves pécsi lakost, akit a Pécsi Járásbíróság körözött.

hirdetés

 

A K. János 28 éves pécsi lakossal szemben este fél kilenc körül  intézkedő rendőrök megállapították, hogy ellene a Pécsi Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot.

 

A garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt országosan körözött férfiakat a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai előállították, majd őrizetbe vették.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. október 3. - A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya a Budai vámi TESCO Áruházzal együttműködve bűnmegelőzési napot szervez elsősorban a keleti városrész lakóinak, illetve minden érdeklődő számára.

Pécs, 2014. december 30. - Meghalt az a férfi, akit még szenteste fiatalkorúak bántalmaztak Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Pécs, 2015. április 12. - Kerékpár, segédmotor és személygépkocsi kategóriában vetélkedtek egymással csütörtökön a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjébe a városi megmérettetésekről bejutott diákok.