Ölt a szén-monoxid a Tettye utcában

2014. április 2., szerda 16:45

Pécs, 2014. április 2. - A mentőszolgálat munkatársai értesítették a katasztrófavédelem műveletirányítását ma nem sokkal háromnegyed három előtt, hogy egy mecsekoldali ingatlanban vélhetően szivárog a gáz.

A helyszínre vonuló két gépjárműfecskendőt működtető tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai egy elhunyt személyt találtak a családi házban. A beavatkozók mérőműszerek segítségével magas szén-monoxid szintet mértek a gázkészülékkel felszerelt ingatlanban. A helyszíni szemle nem sokkal három óra után még tartott a Tettye utcai káresetnél.

hirdetés

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

Ezen a szombaton 10-től 14 óráig rendőrségi road-show helyszíne lesz a komlói TESCO-áruház parkolója. A Komlói Rendőrkapitányság rendezésében többek között kommandós és bűnügyi technikai bemutató várja az érdeklődőket.

helyszinelok1-400-1403538757.jpgPécs, 2014. június 24. - A Siklósi Rendőrkapitányság helyszínelői nyerték meg a múlt héten megrendezett IV. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A verseny kitűnő alkalmat jelentett a résztvevők szakmai tudásának elmélyítésére, a tapasztalat- és információcserére.

orsos-kitti-eltunt-montazs-1387005947.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi fiatalkorú Orsós Kitti pécsi lakost, aki 2013. november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és hollétéről azóta nincs információ.