Nem erőszakolták meg a pécsi lányt

2014. január 10., péntek 19:20

A Pécsi Rendőrkapitányság tavaly november 1-jén tett feljelentés alapján büntetőeljárást folytatott ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A sértett január 9-én a folytatólagos kihallgatása során vallomását módosította és elismerte, hogy valótlant állított, sérelmére bűncselekményt nem követtek el. A nyomozás során eddig beszerzett bizonyítékok mindezt alátámasztották.

hirdetés

 

A Pécsi Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt feljelentés tesz a lány ellen, és a felmerült költségeket polgári jogi eljárásban érvényesíti.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Kapcsolódó hírünk: 22 éves lányt erőszakoltak meg az utcán

Kapcsolódó cikkek

Közös járőrszolgálatot látnak el bűnmegelőzési céllal magyar és horvát rendőrök péntektől a határ mindkét oldalán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

Pécs, 2014. október 3. - A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya a Budai vámi TESCO Áruházzal együttműködve bűnmegelőzési napot szervez elsősorban a keleti városrész lakóinak, illetve minden érdeklődő számára.

Pécs, 2014. március 24. - Feljelentés-kiegészítés után dönt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság arról, hogy indít-e nyomozást a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. ingatlanapportjával összefüggésben - mondta a főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-nek.