Nagyék második helye a „Közlekedik a család”-on

2013. szeptember 25., szerda 05:40

nagyek-csaladi-vetelkedo4-1380080613.jpgAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” című országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot, ahol a fődíj egy Skoda Rapid személygépkocsi volt.

A versenyre nevezhetett minden olyan család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és legalább két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek.

 

A Baranya megyei verseny győztese, Nagy Sándor és családja vehetett részt szeptember 21-én Zsámbékon, a Driving Camp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban a verseny országos döntőjén, ahol érdekes közlekedéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati feladatok várták a családok felnőtt és gyermek tagjait egyaránt.

hirdetés

 

A versenyen való szereplést szigorú felkészülés előzte meg, melyből a család minden tagja kivette a részét. A KRESZ-szabályokkal a családfő ismerkedett meg közelebbről, a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési ismeretekből inkább a gyerekek készültek, az elsősegély-nyújtási ismeretekkel pedig az édesanya.

 

A szoros versenyben Nagy Sándor és családja a második helyet szerezte meg, melynek díja egy ausztriai síút, benzinutalvány és vezetéstechnikai tréning volt. A család úgy nyilatkozott, hogy amennyiben jövőre is megrendezésre kerül a verseny, azon szívesen vesznek részt, a céljuk a győzelem.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

vajszlo-trafik400-1389929832.jpgA rendelkezésre álló adatok alapján január 15-én 17 óra 53 perc körül egy ismeretlen bement Vajszlón a Széchenyi utcai nemzeti dohányboltba, és - gáz-riasztó fegyvert tartva a kezében - a bevétel átadására szólította fel az eladót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Budapest, 2016. június 1. - Heves és Baranya megyében, a Mátrában és a Mecsekben kiemelten ellenőrzik idén a motorosokat, főleg hétvégenként - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

gasteiger-gabor-eltunt-montazs-1386435841.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a tizenhat éves Gasteiger Gábort, aki november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincs információ.