MÉRTÉKKEL: óriásplakát-pályázat meghosszabítva

2014. november 29., szombat 11:00

Pécs, 2014. november 29. - A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Pécsi Sörfőzde Zrt. közlekedésbiztonsági óriásplakát-pályázatának beadási határidejét december 8-áig meghosszabbították.

Az alkotóktól olyan figyelemfelhívó óriásplakát-terveket várunk, amelyek alkalmasak a gépjárművel közlekedők közlekedési magatartásának befolyásolására. A „MÉRTÉKKEL” cím a megengedett sebességhatárok betartására, az abszolút és relatív gyorshajtás megelőzésére vonatkozik. A beküldött pályamű mondanivalója első ránézésre jusson el a közlekedőkhöz, azok figyelmét azonban ne vonja el a vezetésről, ezzel járuljon hozzá a közúti közlekedési balesetek számának csökkentéséhez. Tudatosítsa, hogy az úti cél elérésének legbiztonságosabb módja, ha a közlekedő betartja a közlekedési szabályokat.

hirdetés

 

A pályamunkák beküldési határidejét a kiírók 2014. december 8-áig meghosszabították.

 

A további tudnivalókért olvassa el korábbi hírünket.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. január 20. - Folytatódik a forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciója a 6-os főút jelzőlámpás pécsi csomópontjaiban. Január 22-ig a Bajcsy-Zsilinszky és a Jókai utcai kereszteződések lámpáinak felújításán dolgoznak a szakemberek.

biztonsagos-internet400-1392958266.jpgPécs, 2014. február 21. - Az iskolarendőrök a 10-14 éves korosztály figyelmét hívták fel a világháló veszélyeire több pécsi iskolában.

A megalapozott gyanú szerint súlyos testi sértés bűntett elkövetését kísérelte meg. A húszéves pécsi N. Balázs ellen büntetőeljárást indított a Pécsi Rendőrkapitányság.