Mankóst gázolt a zebrán - keresik a szemtanúkat

2016. június 23., csütörtök 06:00

Pécs, 2016. június 23. - A Pécsi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. június 15-én 8 óra 15 perckor erősen esős időben egy szürke Mazda CX5 haladt Pécsett a Zsolnay Vilmos úton a Komlói út felől a Rákóczi út felé. A Zsolnay Vilmos út és a Mohácsi út kereszteződésénél az autó vezetője - az előtte, a külső sávban álló autóbusz miatt - a belső sávba sorolt, majd a járműve jobb elejével a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy mankóval közlekedő 55 éves férfit, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

hirdetés

 

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a  fenti esetnek, és a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. szeptember 29. - Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn első fokon azt a három férfit, aki tréfából sűrített levegős pisztollyal levegőt fújt egy munkatársába tavaly Pécsen.

Ezüst évek biztonságban címmel tájékoztató előadást szervez az időskorúakat jellemzően fenyegető bűncselekmények megelőzése érdekében a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya. Életkortól függetlenül várnak minden érdeklődőt augusztus 29-én.

Pécs, 2014. augusztus 10. - Augusztusban és szeptemberben felújítják a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseit Pécs közúthálózatán. A rekonstrukció a város keleti részéről halad nyugat felé a 6-os főút kereszteződéseiben - tájékoztatta portálunkat a rendőrség.