Lámpafelújítások a Nagy Lajos király útján

2015. január 20., kedd 06:05

Pécs, 2015. január 20. - Folytatódik a forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciója a 6-os főút jelzőlámpás pécsi csomópontjaiban. Január 22-ig a Bajcsy-Zsilinszky és a Jókai utcai kereszteződések lámpáinak felújításán dolgoznak a szakemberek.

A csomópontokban a jelzőlámpák 20-án, kedden 8 óra 30 perctől a felújítás befejezéséig - várhatóan 22-én délutánig - sötétek lesznek.

hirdetés

 

A rendőrség kéri, hogy a felújítás alatt lévő jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.

 

Ezúton is balesetmentes közlekedést kíván forrásunk, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Kapcsolódó cikkek

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság  pályázatot hirdet balesetmegelőzési videoklipek készítésére „Felelősséggel közlekedem” címmel a középiskolás és fiatal felnőtt korosztály részére. A fődíj egy digitális kamera, minden pályázó ajándékcsomagot kap.

Ezüst évek biztonságban címmel tájékoztató előadást szervez az időskorúakat jellemzően fenyegető bűncselekmények megelőzése érdekében a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya. Életkortól függetlenül várnak minden érdeklődőt augusztus 29-én.

Pécs, 2014. október 5. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Bogdán Jánost, akinek hollétéről azóta nincs információ, hogy augusztus 3-án a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott.