Jelzőlámpa-felújítás az Intersparnál

2014. október 19., vasárnap 07:00

siklosi-faiskola-akac-utca-csomopont-utcakereso-hu-1413633520.jpgPécs, 2014. október 19. - Az országos közúthálózat pécsi jelzőlámpás csomópontjainak berendezés-rekonstrukciója az 58-as főúton folytatódik.

Október 20-21-22-én, hétfőn, kedden és szerdán a Siklósi út - Faiskola utca, a Siklósi út - Akác utca és a Siklósi út - Shell benzinkút kijárata csomópontokban működő jelzőlámpák vezérlőgépét cserélik a szakemberek. A három nap során itt teljes üzemszünet várható.

hirdetés

 

A rendőrség kéri, hogy a felújítás alatt lévő jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.

 

Ezúton is balesetmentes közlekedést kíván forrásunk, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

 

Térkép: utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

gklopas-3-400-1390743582.jpgA rajzon látható férfi a gyanú szerint ellopott egy személyautót a Tüzér utcai mentőállomás területéről. A rendőrség azok jelentkezését várja, akik felismerik, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkeznek.

Pécs, 2015. június 22. - Nem ütközött személygépkocsival, hanem árokba hajtott a Királyegyháza és Gyöngyfa közötti úton az a busz, amelyen huszonhárman sérültek meg hétfőn - mondta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

orsos-kitti-eltunt-montazs-1387005947.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi fiatalkorú Orsós Kitti pécsi lakost, aki 2013. november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és hollétéről azóta nincs információ.