Jelzőlámpa-felújítás a Lánc utcánál

2014. október 6., hétfő 06:05

lanc-sport-universitas-utcakereso400-1412526738.jpgPécs, 2014. október 6. - Újabb állomásához érkezik az országos közúthálózat jelzőlámpás csomópontjainak berendezés-rekonstrukciója Pécsen. A 6-os főúton keletről nyugatra haladó felújítások során legközelebb a Lánc, a Sport és az Universitas utcáknál dolgoznak a szakemberek.

Október 7-én, kedden a 6-os főút és a Lánc utca, valamint a hozzá kapcsoló Sport utca és Universitas utca csomópontjaiban lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél cserélik a forgalomirányító jelzőlámpákat vezérlő gépeket. A munkálatok reggel 8.30-kor kezdődnek, befejezésük a délutáni órákra várható.

hirdetés

 

A rendőrség kéri, hogy a jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.

 

A 6-os főút és a Lánc utca csomópontjában forgalomirányító rendőrök segítik majd a közlekedők zavartalan haladását. Rendőri forgalomirányítás esetén nem a kihelyezett jelzőtábla utasítása, hanem a rendőri karjelzés az irányadó.

 

Ezúton is balesetmentes közlekedést kíván forrásunk, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

 

Térkép: utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

police-cafe-uranvaros400-1402320251.jpgPécs, 2014. június 9. - A megyeszékhely négy városrészében dolgozó rendőrök és a biztonságért felelős állami és civil szervezetek képviselői ültek le azzal a szándékkal, hogy feltérképezzék a közbiztonsági helyzetet és a legsürgősebben megoldandó problémákat.

Az elmúlt hetekben több besurranásos lopás is történt Baranyában. Az ilyen esetekben szinte mindig az emberek könnyelműsége segíti hozzá a bűnözőket a könnyű zsákmányhoz. Ezért fokozottabb óvatosságra, odafigyelésre kér mindenkit a rendőrség.

Az eset a rendelkezésre álló adatok szerint október 29-én 6 és 7 óra között történt Kozármislenyben. Egy ismeretlen bement egy Kossuth Lajos utcai családi házba, az ott tartózkodó nőt megfenyegette, megütötte, megkötözte és értékei átadására kényszerítette. A rablással kapcsolatban nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya megyei rendőr-főkapitány.