Ismert ember maradványai a Mozsgónál kiégett autóban?

2013. szeptember 11., szerda 17:57

Feltehetően emberi maradványok voltak abban a kiégett autóban, melyet kedden találtak egy földúton, a 67-es út mozsgói elágazásának közelében - értesült bűnügyi forrásból az MTI szerdán. Két baranyai hírportál úgy tudja, ismert vállalkozó égett benn a kocsiban.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint bűncselekmény nem történt, a rendőrség az ügyet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.
   

hirdetés

A bama.hu és a pécsma.hu hírportálok szerint az autóból Kuba Károly, Almáskeresztúr független polgármesterének maradványai kerültek elő. Úgy értesültek, hogy a férfi fejlövést kapott.
   

Az 59 éves Kuba Károly egy árnyékolástechnikával, hőszigetelt üvegekkel és acélárukkal foglalkozó céget vezetett, támogatója volt a környék kulturális és sportéletének, az általa vezetett település lakosai segítőkész embernek ismerték, akinek nem lehettek haragosai.
   

Az MTI-nek az Almáskeresztúron illetékes körjegyzőt egyelőre nem sikerült elérnie.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

duna-hatar1-400-1438966046.jpgMohács, 2015. augusztus 8. - Megújult a folyami határőrizeti rendszer a Duna déli szakaszán, a csaknem 400 millió forintos fejlesztéssel megoldottá vált az államhatár és a vízi határátkelőhely között lévő mintegy 16 kilométeres szakasz folyamatos felügyelete.

rendorseg400-1382990214.jpgA rendőrség a sebességtúllépések megelőzése és a gyorshajtók kiszűrése érdekében 2013. október végétől elindítja a „Lavinát”, amelyben a sebességmérések láncszerű, gördülő végrehajtása történik.

Pécs, 2014. augusztus 19. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Fodor Tímea Évát, aki 2014. augusztus 2-án nagydobszai otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincs információ.