Ingyenes kerékpár-gravírozás július 9-én

2015. július 7., kedd 07:00

kerekpargravir400-1436212031.jpgPécs, 2015. július 7. - Ingyenes kerékpár-gravírozást tart a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság július 9-én, csütörtökön 13-tól 16 óráig a Pécs, Légszeszgyár utca 8. szám alatti rendőrségi objektumban.

A térítésmentes szolgáltatás keretében a bicikli vázszerkezetébe belegravíroznak egy helyi kódot, amely rendőrségi nyilvántartásba kerül. A tulajdonos egy igazolólapot kap a saját és a kerékpárja adataival, illetve a kerékpáron matricával jelölik a rendőrségi nyilvántartásba vételt.

hirdetés

 

A jelölés segítségével az elveszett, ellopott, de megtalált járművek gyorsan visszakerülhetnek jogos tulajdonosaikhoz.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Ezüst évek biztonságban címmel tájékoztató előadást szervez az időskorúakat jellemzően fenyegető bűncselekmények megelőzése érdekében a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya. Életkortól függetlenül várnak minden érdeklődőt augusztus 29-én.

Budapest, 2015. december 1. - Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területén - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata hétfő éjszaka.

A Pécsi Rendőrkapitányság augusztus 26-i hírei. Mobiltelefont szereztek meg fiatalok klasszikus módszerrel egy férfitől Meszesen. Piros lámpánál az útra lépő gyalogosokat ütött el egy autó a Rákóczi úton. Parkolóőr elleni támadás és betörési sorozat miatt született vádemelési javaslat.