Házibuli súlyos következményekkel

2014. március 9., vasárnap 16:50

Pécs, 2014. március 9. - Életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság március 5-én vádemelési javaslattal G. Béla 41 éves pécsi lakossal szemben.

A rendőrség  ügyeletére a sértett testvére tett bejelentést, hogy 39 éves fivérét tavaly augusztus 9-én 23 óra körül Pécsen, a Nyírfa utcában megütötte egy férfi. Az ittas állapotban lévő sértett egy házibuliban szórakozott, ahol vitába keveredett egy ismerősével, amely tettlegességgé fajult. G. Béla megütötte vitapartnerét, aki a bántalmazás következtében a szakértői vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, melyhez ittassága is hozzájárult.

hirdetés

 

A gyanúsítottként kihallgattott 41 éves pécsi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vele szemben - szabadlábon hagyása mellett - a napokban befejeződött büntetőeljerást folytatott le és a keletkezett iratokat a Baranya Megyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

dohanyboltrablas140102-400-1388761332.jpgRablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Az illető a Lahti utcában rabolt ki egy trafikot. December 22-e és 31-e után ez már sorozatban a harmadik dohánybolti rablás Pécsen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

nagy-csalad400-1410969477.jpgBudapest-Pécs, 2014. szeptember 17. - Az idén is megrendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozaton a baranyai Nagy család - csak úgy, mint tavaly - az előkelő második helyet szerezte meg.

Zalaegerszeg, 2013. december 10. - Az eddigi információk szerint 13 városban csaptak be pénzváltás ürügyén trafikosokat azok a szlovák csalók, akiket Sárbogárdon fogtak el és Zalaegerszegen előzetes letartóztatásba helyeztek - közölte a zalaegerszegi rendőrkapitányság vezetője mai sajtótájékoztatóján.