Házibuli súlyos következményekkel

2014. március 9., vasárnap 16:50

Pécs, 2014. március 9. - Életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság március 5-én vádemelési javaslattal G. Béla 41 éves pécsi lakossal szemben.

A rendőrség  ügyeletére a sértett testvére tett bejelentést, hogy 39 éves fivérét tavaly augusztus 9-én 23 óra körül Pécsen, a Nyírfa utcában megütötte egy férfi. Az ittas állapotban lévő sértett egy házibuliban szórakozott, ahol vitába keveredett egy ismerősével, amely tettlegességgé fajult. G. Béla megütötte vitapartnerét, aki a bántalmazás következtében a szakértői vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, melyhez ittassága is hozzájárult.

hirdetés

 

A gyanúsítottként kihallgattott 41 éves pécsi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vele szemben - szabadlábon hagyása mellett - a napokban befejeződött büntetőeljerást folytatott le és a keletkezett iratokat a Baranya Megyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Szeptembertől a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve tovább folytatja a gyermekek biztonságos közlekedése és a bűnmegelőzés terén indított programjait. E kezdeményezések idén az iskolai bűnmegelőzési tanácsadók munkájával is kiegészülnek - tette közzé a police.hu portálon az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

aknamentesites2013-mti-soki-tamas-1382883177.jpgA Harkányban megrendezett október 25-i zárókonferenciával véget ért „A Dráva-Duna közti aknaszennyezett területek rehabilitációja” projekt. A kezdeményezés a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban valósult meg.

Pécs, 2014. szeptember 15. - A Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Kiss Zoltán 44 éves pécsi lakost, aki 2014. szeptember 1-jén otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet magáról nem adott.