Halálos baleset: Templomnak ütközött egy autó Romonyán

2013. szeptember 1., vasárnap 12:03

Pécs, 2013. szeptember 1. - Két ember életét vesztette, egy megsérült, amikor autójukkal templomnak ütköztek vasárnap hajnalban Romonyán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

A közlemény szerint a Bogád irányából Ellend felé haladó személygépkocsi Romonya Petőfi utcai kereszteződésénél eddig tisztázatlan okból letért az útról, majd a kerítést átszakítva a templomnak rohant.
   

hirdetés

Az autóban utazó három férfi közül kettő a helyszínen életét vesztette, sérült társukat a mentők kórháza szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

vajszlo-trafik400-1389929832.jpgA rendelkezésre álló adatok alapján január 15-én 17 óra 53 perc körül egy ismeretlen bement Vajszlón a Széchenyi utcai nemzeti dohányboltba, és - gáz-riasztó fegyvert tartva a kezében - a bevétel átadására szólította fel az eladót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Pécs, 2014. október 5. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Bogdán Jánost, akinek hollétéről azóta nincs információ, hogy augusztus 3-án a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott.

Pécs, 2014. augusztus 12. - Nettó 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.