Halálos baleset Kozármislenynél

2014. január 16., csütörtök 21:50

Délben érkezett segélyhívás a katasztrófavédelem műveletirányító központjába, hogy két személygépkocsi frontálisan ütközött Kozármisleny elkerülő útján.

A helyszínre érkező tűzoltók egy beszorult nőt feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül. A helyszínen többször is újraélesztették a mentősök a nőt, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül egy súlyos sérültje volt a balesetnek, akit a mentőszolgálat kórházba szállított.

hirdetés

 

A helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben a kozármislenyi elkerülőn, az 58. számú főút irányába. Újpetre felé Kozármislenyen keresztül haladhatott a forgalom.

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. november 27. - Eltűnés miatt keresi Árva Valentin 13 éves pécsi lakost a Pécsi Rendőrkapitányság. A fiú hollétéről azóta nincs információ, hogy 2014. november 23-án a pécsi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott.

Budapest, 2015. június 20. - A rendőrség a nyári szünidőre való tekintettel néhány bűn- és baleset-megelőzési tanáccsal szeretné elősegíteni a gondtalan kikapcsolódást - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Pécs, 2013. szeptember 1. - Két ember életét vesztette, egy megsérült, amikor autójukkal templomnak ütköztek vasárnap hajnalban Romonyán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.