Gravíroztassa kerékpárját szombaton Kozármislenyben!

2013. szeptember 23., hétfő 16:59

Ingyenes kerékpár-gravírozást tart Kozármislenyben a Pécsi Rendőrkapitányság szeptember 28-án, szombaton 10 és 12 óra között. A gravírozás az Alkotmány tér 45. szám alatti rendőrőrs épülete előtti téren lesz.

A térítésmentes szolgáltatás keretében a bicikli vázszerkezetébe belegravíroznak egy kódot, mely rendőrségi nyilvántartásba kerül. A tulajdonos egy igazoló lapot kap a saját és a kerékpár adataival, a kerékpáron pedig matricával jelölik a rendőrségi nyilvántartásba vételt.

hirdetés

 

A jelölés segítségével az elveszett, ellopott kerékpárok megtalálásuk esetén visszakerülhetnek jogos tulajdonosukhoz.

 

A rendőrség javasolja a bicikliseknek, hogy készítsenek fényképet a kerékpárról, esetleges lopás esetén ez nagyban egyszerűsítheti a felderítést, az azonosítást.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. november 16. - A Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Gádonyi Kitti szabadszentkirályi lakost. A tizenöt éves lány hollétéről azóta nincs információ, hogy 2014. szeptember 20-án ideiglenes pécsi lakcíméről ismeretlen helyre távozott.

galosi-csaba-eltunt400-1384708813.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Gálosi Csaba István 55 éves pécsi lakost. A keresett személy 2013. október 7-én pécsi tartózkodási helyéről eltávozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Pécs, 2014. augusztus 9. - Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen a Zsolnay márkanév külföldi levédetése miatt - közölték tegnap baranyai MSZP-s országgyűlési képviselők. Tóth Bertalan és Szakács László a sajtótájékoztatón felidézték, még júniusban tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert szerintük az Európai Unióban és az Egyesült Államokban jogalap nélkül védette le egy cég a Zsolnay márkanevet.