Forgalomkorlátozás tüntetés miatt Pécs több pontján

2014. december 14., vasárnap 11:00

Pécs, 2014. december 14. - Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Pécs több forgalmas útszakaszán demonstráció miatt december 15-én, hétfőn 7-től 16 óráig - hívja fel a közlekedők figyelmét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe. A járműforgalom elől szakaszosan és időszakosan elzárásra kerül 2014. december 15-én 7 és 16 óra között:

 

- az 57-es főút a 35-östől a 37-es km-szelvényig Pécs irányába (javasolt kerülőútvonal: Üszögi út – Mohácsi út – 6-os főút),

 

- a 66-os főút a Komlói út 68. számtól az Auróra utca kereszteződéséig Komló irányába (javasolt útvonal személyautóknak: Szabolcsi út – Árpád utca – Szabó István utca – Kedves utca – 66-os főút),

hirdetés

 

- a 6-os főút a Tüzér utca kereszteződésétől a Páfrány utca kereszteződéséig Pécs belváros irányába (javasolt kerülőút: Esztergár Lajos utca - Tüzér utca),

 

- a 6-os főút a Mathiász János utca (Felsővámház utca) kereszteződésétől a Hengermalom utca kereszteződéséig Budapest irányába a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sáv (javasolt kerülőút: Basamalom utca – Mohácsi út).

Az 57-es főút, a 6-os főút és a 66-os főút forgalomkorlátozással érintett útszakaszán 40 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, kerülőutak Google-útvonaltervei: PécsiPlusz.hu

Információk az országos demonstráció további helyszíneiről: Liga Szakszervezet

Kapcsolódó cikkek

gasteiger-gabor-eltunt-montazs-1386435841.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a tizenhat éves Gasteiger Gábort, aki november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincs információ.

Pécs, 2013. szeptember 1. - Két ember életét vesztette, egy megsérült, amikor autójukkal templomnak ütköztek vasárnap hajnalban Romonyán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

kerekpar-55909-20130414135750-1375182303.jpgAz Értéktár nevet viselő program részeként ezúttal Kozármislenyben gravírozzák a kerékpárokat a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, Megelőzési- és Értékelő Alosztályának munkatársai. Augusztus 3-án, szombaton 9-től 11 óráig a kozármislenyi rendőrőrs épülete előtti területen vehető igénybe az ingyenes szolgáltatás.