Forgalomkorlátozás lesz Pécsen a DVSC-meccs miatt

2013. szeptember 1., vasárnap 01:16

stadion6-1377991447.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a szeptember 1-jén megrendezésre kerülő NB I-es labdarúgó mérkőzés biztosításának idejére forgalomkorlátozás lép életbe a Stadion környékén.

A Szigeti út Szántó Kovács János utca és Acsády Ignác utca közötti szakaszát szeptember 1-jén, szombaton 15 óra 30 perc és 19 óra között a járműforgalom elől teljes szélességben elzárják.

hirdetés

 

Kerülőútnak a Szántó Kovács János utcát, a 6-os főközlekedési utat és az Acsády Ignác utcát javasolja a Pécsi Rendőrkapitányság. Egyben kérik a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság
Térkép: utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

aknamentesites2013-mti-soki-tamas-1382883177.jpgA Harkányban megrendezett október 25-i zárókonferenciával véget ért „A Dráva-Duna közti aknaszennyezett területek rehabilitációja” projekt. A kezdeményezés a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban valósult meg.

Pécs, 2014. szeptember 18. - A Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Balogh Lajos Gergő pécsi lakost, aki 2014. június 18-án a Pécs, Megye utcai gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet magáról nem adott.

Pécs, 2014. március 24. - Feljelentés-kiegészítés után dönt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság arról, hogy indít-e nyomozást a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. ingatlanapportjával összefüggésben - mondta a főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-nek.