Feltörte az oldalát és a nevében posztolt

2014. február 1., szombat 16:10

Vádemelési javaslattal zárta le a Pécsi Rendőrkapitányság azt a nyomozást, amelyet egy pécsi lány sérelmére, információs rendszer vagy adat megsértése miatt folytattak le.

A feljelentés szerint ismeretlen tettes feltörte egy fiatalkorú pécsi lány közösségi oldalát, és a sértettnek kiadva magát több hozzászólást is közzé tett tavaly július 1-jén 19 és 21 óra között, melyekkel kellemetlenségeket okozott az oldal tulajdonosának.

hirdetés

 

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a sértett egyik fiatalkorú 15 éves ismerősét, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A dunaharaszti lány tettét a kettőjük között támadt nézeteltéréssel indokolta. Elmondta, hogy nagyon megbánta, amit tett, és azóta újra jó viszonyban vannak.

 

A Pécsi Rendőrkapitányság a 15 éves dunaharaszti lány ellen információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

balogh-laszlo-eltunt-montazs-1390513666.jpgHárom fiatalkorút keres a rendőrség, akik közül ketten pécsi, míg harmadikuk szigetvári gyermekotthonból távozott ismeretlen helyre december második felében.

orsos-kitti-eltunt-montazs-1387005947.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi fiatalkorú Orsós Kitti pécsi lakost, aki 2013. november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és hollétéről azóta nincs információ.

Az elmúlt hetekben több besurranásos lopás is történt Baranyában. Az ilyen esetekben szinte mindig az emberek könnyelműsége segíti hozzá a bűnözőket a könnyű zsákmányhoz. Ezért fokozottabb óvatosságra, odafigyelésre kér mindenkit a rendőrség.