Felborult egy szekér Bikalon, nyolcan megsérültek

2013. november 2., szombat 19:58

Nyolc ember megsérült, amikor felborult egy lovas szekér a bikali Élménybirtokon - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A jármű eddig tisztázatlan okok miatt egy kanyarban szenvedett balesetet, utasai közül három felnőtt súlyos, további két felnőtt és három gyermek könnyű sérülést szenvedett - olvasható a ma délután háromnegyed kettő körül történt balesetről szóló közleményben.
   
A 7,5 hektáron elterülő, 2010 áprilisában nyílt Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja, amely korabeli mesterségek, történelmi események, legendák bemutatásával és vendéglátással idézi fel a középkori Magyarországot.

hirdetés

 

Forrás: MTI és police.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. február 25. - Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást zárt le vádemelési javaslattal a Pécsi Rendőrkapitányság a múlt héten.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz bizonyítási kísérlet miatt Magyarszék és Oroszló között augusztus 5-én, hétfőn 22-től és 23 óráig a 66-os főút 19+950 kilométerszelvényében.

Pécs, 2014. március 17. - Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék hétfőn azt a férfit, aki tavaly májusban 106 késszúrással megölte volt házastársát és 9 szúrással megsebezte annak élettársát egy pécsi panelépület lépcsőházában.