Cserbenhagyás miatt kell felelnie

2014. március 31., hétfő 06:00

Komló, 2014. március 31. - Vádemeléssel zárta le a nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság egy 23 éves gépjárművezetővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 20-án 23 óra 45 perc körül egy személygépkocsi közlekedett a 65194-es számú úton Óbánya irányából Mecseknádasd felé. A járművezető a 6-os főút kereszteződése előtt autójával áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldalának.

hirdetés

 

A balesetet okozó férfi megállt az autójával és kiszállt, de később visszaült és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt úgy, hogy nem győződött meg róla, történt-e személyi sérülés.

 

A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították a gépkocsivezető  személyazonosságát, a 23 éves gyönki lakost gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

A cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság nemrég befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. december 30. - Meghalt az a férfi, akit még szenteste fiatalkorúak bántalmaztak Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Pécs, 2014. december 7. - A Pécsi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiket K. József ingatlanfelújítási munkák elvégzésének ígéretével becsapott és nekik kárt okozott.

kerekpargravir3-1378094302.jpgIngyenes kerékpár-gravírozást tart a Pécsi Rendőrkapitányság szeptember 4-én, szerdán 14-től 18 óráig a Pécs, Légszeszgyár utca 8. szám alatti rendőrségi objektumban.