Átadták a felújított a Kertvárosi Rendőrőrs épületét

2013. október 11., péntek 06:00

kertvarosi-rendorors-felujitas-atado-1381463490.jpgPapp Károly országos rendőrfőkapitány és Dr. Páva Zsolt polgármester szerdán átadta a Pécsi Rendőrkapitánysághoz tartozó Kertvárosi Rendőrőrs megújult épületét. Az őrs korszerű munkakörülményeket biztosít az ott dolgozóknak és barátságos környezetet az ügyfélfogadáshoz.

Az épület felújításáról még tavaly áprilisban született döntés. Az Országos Rendőr-főkapitányság Műszaki Főosztálya, a Központi Gazdasági Ellátó Igazgatóság, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Igazgatósága külsős vállalkozók bevonásával valósította meg az átalakítást, melynek költsége 47 millió forint volt.

hirdetés

 

Az épület gépészetileg és építészetileg megújult. A nyílásszók egy részét kicserélték, új vizesblokkokokat és öltözőket alakítottak ki, korszerűsítették a fűtést, felújították az elektromos hálózatot.

 

Az átadott épületben korszerű körülmények között fogadhatják az ügyfeleket a rendőrőrs munkatársai.

 

Az ügyfélfogadás a régi rend szerint alakul: hétfőtől csütörtökig 8-tól 15 óráig, pénteken 8-tól 12.30-ig. A Pécs, Málomi út 1. címen elérhető őrs a 06-72-504-464-es telefonszámon hívható.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. október 5. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Bogdán Jánost, akinek hollétéről azóta nincs információ, hogy augusztus 3-án a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott.

Pécs, 2014. augusztus 13. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Károly Eriket, aki 2014. július 30-án a szentlőrinci nevelőotthonból ismeretlen helyre távozott, hollétéről azóta nincs információ.

A Pécsi Rendőrkapitányság augusztus 26-i hírei. Mobiltelefont szereztek meg fiatalok klasszikus módszerrel egy férfitől Meszesen. Piros lámpánál az útra lépő gyalogosokat ütött el egy autó a Rákóczi úton. Parkolóőr elleni támadás és betörési sorozat miatt született vádemelési javaslat.