Nagy tókörüli futás, forgalomkorlátozás Orfűn

2013. augusztus 3., szombat 13:05

toshow7a-1375528481.jpgMa este hét órakor indul a Melitta Szabadidő Sportegyesület 26. Orfűi Tó-Show Futásának mezőnye az Orfűi Aquapark előtti parkolóból, hogy körbefussa a Pécsi-tavat. A rendőrség a verseny idejére ideiglenes forgalomkorlátozást léptet életbe. Az eseményt délutántól éjszakáig kiegészítő programok kísérik.

Az élménnyel és ajándék pólóval mindenképpen gazdagodó indulók között értékes nyereményeket kisorsolni készülő szervezők célja a futás népszerűsítése, a versenyszerűen és amatőr módon sportolók versenylehetőségeinek bővítése. Nevezni a helyszínen 17.15-től 18.45-ig lehet. A futásról és a kiegészítő programokról a Melitta SE honlapján tudhatunk meg többet. Képünk egy korábbi eseményen készült.

hirdetés

 

 

A járművezetők figyelmébe


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a járműforgalom elől augusztus 3-án, szombaton 19 órától 20 óráig a futóverseny miatt

  • teljes szélességében lezárja Orfűn a Dollár utcát és
  • a Kossuth Lajos utcának a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját a magyarhertelendi elágazástól a Dollár utca elágazásig tartó szakaszon.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Kapcsolódó cikkek

2205433-w2-400-1430947098.jpgMár jóideje tudni, hogy a 2015-ös labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének Berlin, a német főváros ad otthont. A rendezők nagy örömére még egy német csapatnak is van esélye bejutni a fináléba, de ehhez az FC Barcelonát kéne legyőznie a Bayern Münchennek az elődöntőben. Emberes feladat, mondhatni.

Pécs, 2014. április 5. - A város sporttörténetének legrangosabb vízilabda-mérkőzését tartják meg április 15-én Pécsen. A legutóbbi világbajnok Magyarország csap össze a legutóbbi olimpiai bajnok horvát együttessel. A mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztató vendége volt Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok pólós, a válogatott szövetségi kapitánya.

Gera Zoltán közel 11 hónap után tért vissza csapatába, a West Bromwich Albionba. A Newcastle United elleni idegenbeli meccs utolsó perceire állt be. Azonban a Steve Clarke menedzser által ’nagy tíz percként’ említett beugrás sem segíthetett a WBA-n, 2-1-re kikaptak a Premier League 13. fordulójában játszott találkozón.