Gera fél év múlva kezdhet

2013. január 30., szerda 10:21

39-1354369474.jpg

Átesett a térdműtéten a West Bromwich Albion pécsi származású csatára, aki január 5-én a Queens Park Rangers elleni FA Kupa-mérkőzésén szenvedett keresztszalag-szakadást. A magyar válogatott játékos még érez fájdalmakat, de az orvosokkal együtt sikeresnek tartja a műtétet, és elszántan készül a jövőre.

Várhatóan 6 hónapig tartó regenerációra van szükség ahhoz, hogy Gera Zoltán újra teljes értékű edzéseken tudjon részt venni. Jelenleg még térdrögzítővel és mankóval kell közlekednie, és sokat kell pihennie.

hirdetés

 

"Természetesen még elég fáradt vagyok, de ez ilyenkor természetes, mint ahogy az is, hogy megvannak a műtétet követő fájdalmaim is. Az orvosok elmondása szerint szerencsére minden rendben volt a beavatkozás során. Pótolták az elszakadt keresztszalagot a térdemben. Azt nem lehet megmondani, mi okozhatta a szakadást, az biztos, hogy már lazább volt a szalag a térdemben, de a futballban sajnos egyébként is benne vannak az ilyen sérülések. " - nyilatkozta a csakfoci.hu oldalnak Gera.

 

A műtét Belgiumban zajlott le, a focista a napokban térhet vissza Angliába.

Kapcsolódó cikkek

rallye-1374272120.jpg

A Marco Racing Team csapata megrendezi a Rallye Sprint Bajnokság egyik kiemelkedő helyszínén, a Remeterét – Lapis – Árpádtető gyorsasági szakaszon a hagyományos Árpádtető Kupát.

kerekparmaraton1-harkany2014-1406652914.jpgHarkány, 2014. július 30. - Rendhagyó sporteseményt lát vendégül Harkányfürdő: ismét tizenkét órás kerékpáros maratont rendeznek a városban. Augusztus 20-án reggel rajtol el a második Harkány-Tour.

Matyi Dezső, a PMFC-Matias labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa elutasította az önkormányzat tulajdonában álló Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. által tett egyeurós ajánlatot. Az üzletember kedden az MTI-hez is eljuttatott nyílt levélben reagált az ajánlatra, amelyet "megalázónak" nevezett, az eljárást pedig "ingyencirkusznak" minősítette.