Virágot több mint egy hónapja keresik

2013. július 22., hétfő 16:15

tasi-virag-1374503524.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a tizenhét éves Tasi Virágot. A fiatalkorú június 17-én a pécsi Megye utcai Gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A pécsi lakos Tasi Virág 160 centiméter magas, sovány testalkatú, barna, hullámos hajú, kerek arcú, kis fülű, kis szájú, fehér bőrű. Eltűnésekor fekete rövidnadrágot és citromsárga pólót viselt. Gyakori előfordulási helye Magyarország egész területe, különös tekintettel Pécsre és a Balaton környékére.

hirdetés

 

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Pécsi Rendőrkapitányságot 06-72-504-400-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. június 21. - A Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség 60 órás akkreditált “Falusi vendéglátó” képzést hirdet Baranya és a horvátországi Baranja falusi szállásadói részére.

Pécs, 2016. december 8. - Ünnepi fények, öröm, nyugalom. Lassan minden adott a karácsonyi készülődés megkezdéséhez. Az Advent beköszöntével már hivatalosan is elkezdődött 2016 karácsonyi időszaka, s ezzel a ’milyen ajándékot adjak a szeretteimnek’ izgalma is lassan eluralkodik az embereken. Azért, hogy az ajándékok beszerzése ne az utolsó pillanatra maradjon, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. idén másodszorra is megrendezi nagysikerű Shopping napját, ezúttal három napon keresztül.

Pécs, 2014. október 14. - Pécs újraválasztott polgármestere (Fidesz-KDNP) az építményadó mértékének csökkentését javasolja majd az új városi közgyűlésnek - jelentette be tegnap a városvezető.