Változik a forgalmi rend csütörtökön a belvárosban

2016. április 21., csütörtök 06:05

Pécs, 2016. április 21. - Városszerte számos helyen javították az útburkolatot az elmúlt hetekben a Tettye Forrásház Zrt. megbízásából. A napokban újabb nyolc útszakasz kap új aszfaltburkolatot, ezzel jövő héten lezárul a téli hibák utáni végleges úthelyreállítás, amely minden esetben az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint zajlik.

Április 21-én a Rákóczi és a Jókai utcák kereszteződésében dolgoznak a szakemberek, emiatt aznap a reggeli óráktól forgalmirend-változás lép életbe:

  • A Jókai utca felső szakaszából nem lehet jobbra kanyarodni a Rákóczi útra, az érintett forgalmi sávot lezárják. A továbbhaladás biztosított marad a Nagy Lajos király útja felé. A kijelölt gyalogos átkelőhelyet a munkák idejére átmenetileg megszüntetik.
  • A Jókai utca déli ágát a Nagy Lajos király útja felé egyirányúsítják, így a 6-os főúttól északra zsákutca lesz ezen a napon.

A forgalomkorlátozás a délutáni órákig marad érvényben. Az eligazodást tájékoztató táblák segítik, a szolgáltató kéri a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak a fenti szakaszokon és figyeljék a jelzéseket!

hirdetés

 

A Tettye Forrásház Zrt. köszöni a közlekedők türelmét, megértését.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. szeptember 6. - Az Európai Unió által támogatott DRAVIS3 nemzetközi projekt többirányú fejlődést is hozott Baranya megyébe. Elsősorban nemzetközi tapasztalatokra tettek szert a mentéseket és beavatkozásokat irányító személyek, a speciális képességekkel bíró mentőerők és a hivatásos tűzoltók. A pályázat nem utolsósorban jelentős eszközfejlesztést is lehetővé tett a megyei katasztrófavédelem számára.

Budapest-Pécs, 2014. június 1. - Horvát újságírók ismerkedtek május 23-tól 25-ig Pécs kulturális értékeivel és a környék kiváló kiegészítő programlehetőségeivel - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Turizmus Zrt.

uj-hirdetesek-szama400-1398541120.jpgBudapest, 2014. április 28. - Folytatódott a 2013-ban tapasztalt növekedés az online álláshirdetések piacán. Az első negyedévben 40 százalékkal több pozíciót hirdettek meg a cégek, mint tavaly ilyenkor. Baranya megyében az országos átlagot meghaladóan, 60 százalékkal nőtt az új álláshirdetések száma.