V-ék lopni akartak, O. bántalmazott

2013. július 8., hétfő 21:24

rendorseg-1373311783.jpg

Kis július 7-i bűnkörkép Pécsről. Reggel négyen próbáltak lopni egy cég telephelyéről, de nem jött össze nekik. Este bántalmazás miatt akadt dolga a rendőröknek. Eljárások folyamatban, gyanúsítottak szabad lábon.

Lopni próbáltak, de nem sikerült

 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság V. István 45 éves, V. Zsolt 27 éves, V. Lóránd 26 éves, és V. Csaba 25 éves pécsi lakosokkal szemben. A négy férfi a reggeli órákban egy pécsi cég telephelyén saválló krómacél lemezeket darabolt, a cég megbízásából. A feldarabolt lemezek egy részét saját gépjárművükre rakták, és megpróbálták ellopni az előkészített acélt. A cég biztonsági munkatársai értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták a négy férfit.

hirdetés

 

Tettlegességig fajult a testvérvita

 

Súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ejárás O. Imre pécsi lakossal szemben. A 21 éves férfi július 7-én este előzetes szóváltás után tettleg bántalmazta testvérét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A bántalmazót a rendőrség előállította, majd gyanúsítottként kihallgatta.

 

Mindkét eljárás a gyanúsítottak szabad lábon hagyása mellett folyik.

 

Forrás: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

kerekpartura400-1394125221.jpgPécs, 2014. március 6. - Dél-Baranya kerékpáros turizmusának fellendítését szolgálja az a 400 millió forintos beruházás, amelynek támogatási szerződését Tiffán Zsolt, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke és Sitányi László, a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetője írt alá.

varoshaza400-1429847907.jpgPécs, 2015. április 24. - Tervpályázatot hirdet meg egy új vásárcsarnok építésére és környezetének rendezésére a város önkormányzata - erről tegnapi ülésén döntött a pécsi közgyűlés.

Mint, ahogy azt a Magyar Közút közleményében megjósolta, elérte a Dunántúlt a hófúvás.
A MÁV járatai-egyelőre-fennakadás nélkül közlekednek, a lakosságot viszont arra kérték: aki teheti, ne induljon útnak.