Újra Páva Zsoltot jelölik polgármesternek

2014. június 7., szombat 14:00

Pécs, 2014. június 7. - Páva Zsolt jelenlegi fideszes városvezetőt indítja az őszi önkormányzati választásokon a Fidesz pécsi szervezete polgármesterjelöltként. A párt meghatározta az egyéni jelöltek személyét is - jelentette be Hoppál Péter városi elnök tegnap a baranyai megyeszékhelyen.

A politikus azt mondta: a párt pécsi szervezetének csütörtök esti, a jelölésekről döntő ülésén a 130 tag elsöprő többséggel támogatta Páva Zsolt polgármester-jelöltségét, más aspiráns neve nem merült fel a rendezvényen.

hirdetés

 

A pécsi szervezet döntött a választókerületekben induló egyéni képviselőjelöltekről is, és összeállította a Fidesz kompenzációs listáját. Hoppál Péter kitért arra, hogy az egyéni körzetekben jóval több női jelöltet indít a párt, mint négy esztendeje.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Páva Zsolt szerint a város erős, büszke lehet az elmúlt években elért sikereire. Pécs Város Napján az idei díszpolgári címet karnagy kapta - írja  szeptember 1-jei tudósításában a PécsMa.hu portál.

biomasszablokk400-mti-foto-soki-tamas-1383852771.jpgÁtadták a pécsi erőmű 24 milliárd forintból létrejött új biomassza-tüzelésű blokkját, amely a Dalkia cégcsoporthoz tartozó Pannonpower fejlesztésének eredményeként a meglévő fatüzelésű mellett épült. A szalmával, kukoricaszárral és energianáddal üzemelő, 35 MW-os villamos energia és 70 MW-os hőtermelő kapacitású berendezés a maga nemében a legnagyobb Magyarországon.

Pécs, 2014. március 15. - A tavasz beköszöntével megjelennek a közterületi kertekben és virágágyásokban a hagymás növények, és a kedvező időjárásnak köszönhetően a tavaly elültetett kétnyári virágpalánták is igen szépen mutatnak már - számol be honlapján a BIOKOM.