Új Tüke-kártya márciustól

2014. február 25., kedd 15:40

uj-tuke-kartya400-1393339323.jpgPécs, 2014. február 25. - Megújul a pécsi Tüke-kártya. A három évvel ezelőtt vásárolt kártyák februárban lejárnak, újat március 1-től lehet igényelni. A Tüke-iroda ebben az időszakban hosszított nyitvatartással áll a pécsiek rendelkezésre.

Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő a Tüke-irodában tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Tüke-kártyát sokan az ország legmodernebb városkártyájának tartják. Népszerűségét igazolja, hogy mára tizennégyezer kártyatulajdonos van. A kártya nem csak egy szolgáltatás, hanem egy közösséghez való tartozás szimbóluma is.

hirdetés

 

Pécs egyik meghatározó arca, Bundy János, akit a legtöbben csak Bundy bácsiként ismernek, elmondta: "Kezdettől fogva volt Tüke-kártyám, úgy érzem, hogy ez valóban a Pécshez tartozást is jelképezi." Vásárlásnál, parkolásnál veszi igénybe, és sok pécsi ismerősének ajánlotta már.

 

Aki a lejárt kártyákat behozza március 1. és 31. között, az az új kártyát ingyenesen kapja meg. Az új kártya 200 elfogadóhelyen váltható be, érvényességi ideje két és fél év.

 

További tudnivalók: tukekartya.pecs.hu

Kapcsolódó cikkek

mezoszel1-400-1412777013.jpgPécs, 2014. október 8. - Az intézmény dolgozói és a gyerekek jelenlétében tegnap avatta fel Páva Zsolt polgármester a Mezőszél utcai központi óvoda energetikai felújításon átesett épületét.

Harkány Város Önkormányzata egy tűzoltásra és műszaki mentésre alkalmas gépjárművet adományozott a Misina Mentőcsoport Egyesületnek. Az adománnyal a szervezet hatékonyabban tudja majd segíteni a hivatásos tűzoltók munkáját.

Pécs, 2015. május 2. - A szerb ortodox Szent Andronikosz és Junia kápolna avatása miatt május 3-án, vasárnap 8 és 14 óra között elzárják a forgalom elől a Zrínyi Miklós utca első harmadát.