Tovább tart a vezetékfelújítás a Hársfa úton

2014. június 26., csütörtök 07:00

Pécs, 2014. június 26. - A zavartalan és kiegyensúlyozott ellátás érdekében a Tettye Forrásház Zrt. szakemberei az év során folyamatosan dolgoznak a vízhálózat korszerűsítésén. Június 16-án a Hársfa úton kezdték meg egy elöregedett öntöttvas gerincvezeték cseréjét.

A feltárás során azonban egy további csőszakaszt is rossz állapotban találtak a szakemberek, így a tervezettnél hosszabb részt újítanak fel. Ennek következtében a munkálat tovább tart, a forgalomkorlátozást várhatóan július 6-án oldják fel a Hársfa úton. Továbbra is a Wass Albert út, Sándor, Dugonics és Jász utcák felé kerülhetnek az arra haladók, a 28-as és 38-as buszok terelőútvonalon közlekednek.

hirdetés

 

A Tettye Forrásház Zrt. kéri az autósokat, figyeljék a korlátozó- és terelőjelzéseket. A szolgáltató köszöni a lakosság türelmét, megértését.

 

Kapcsolódó hírünk: Útlezárás, rendkívüli rekonstrukció a Hársfa úton

Kapcsolódó cikkek

iron-tech400-1384723188.jpgRészben állami támogatással, 450 millió forintos beruházással új üzemcsarnokot épített a fémmegmunkálással foglalkozó Iron-Tech Zrt. Szigetváron. A létesítményt Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára adta át.

Társasházakat érintő legfontosabb aktuális kérdéseket vitattak meg a pécsi lakásszövetkezetek, társasházkezelők és a fogyasztóvédelem képviselői a Tettye Forrásház szakmai napján. A december 4-én már második alkalommal megrendezett fórumon nem csupán a társaság tevékenységéről volt szó. A mintegy hetven résztvevő a jogszabályi változásokról és azok hatásáról, vagy a kiemelt témák közt az önkormányzati bérlők tartozásainak kezeléséről is tájékozódhatott.

baliko-tamas2014nov-400-1417782235.jpgPécs, 2014. december 6. - December 17-én, Pécsen vesznek végső búcsút családtagjai, kollégái és barátai a vasárnap elhunyt Balikó Tamás színművésztől, rendezőtől, a Pécsi Nemzeti Színház volt igazgatójától - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.