Tizenhét méter mély kútba zuhant

2014. február 18., kedd 18:25

kecske-1392744001.jpgPécs, 2014. február 18. - A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyelete riasztotta a Misina Mentőcsoport Egyesület tagjait tegnap, miután egy kecske tizenhét méter mély kútba esett a Harkányhoz közeli Diósviszlón.

A Mentőcsoport négy kirendelt tagja kötéltechnika segítségével sietett a bajba jutott állat mentésére. Egyikük a kútba ereszkedett, hogy a kecskét hordozóba rakja. Miután magára erősítette, társainak sikerült felhúznia őket. A kecske túlélte a megrázkódtatásokat, és mindketten sérülések nélkül értek ki a kútból.

hirdetés

 

Ha kíváncsi a mentéskor készült fotókra, kattintson ide.

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

Villányi városmarketing három lépésben - Egy asztalhoz ültek a legfontosabb szereplők

Villány, a baranyai kisváros vendégcsalogató ereje a vörösbornak köszönhetően szinte páratlan. A legutóbbi Vörösbor Fesztiválon is tizenötezer vendég élvezte a helyi ízeket és a kiváló műsorokat.

 

2433768-dsc-4425-1361221616.JPG

Hétfőn délelőtt kezdődött a Pécsett meggyilkolt lány, Bándy Kata gyilkosának első tárgyalási napja.
A tárgyalás még két napig tartani fog, azonban ítélet egyelőre nem várható...

Pécs, 2014. június 17. - A héten újabb üzleti közösség alakul Pécsett, melynek tagjai egy a vállalkozói gyakorlatban talán szokatlan új üzleti modell mentén építik piacaikat. Csak Pécsett egy év alatt megközelítőleg száz vállalkozás csatlakozott Magyarország legnagyobb üzleti networking szervezetéhez, a BNI-hoz.