Titokzatos kisbuszborulás a Magaslati úton

2013. augusztus 27., kedd 13:21

Egy kisbusz szenvedett balesetet Pécsett a Magaslati úton augusztus 26-án a késő esti órákban. A helyszínre egy tűzoltóegység és egy műszaki mentéshez használt eszközökkel felszerelt jármű vonult.

Az egységek áramtalanították a járművet, közben pedig megkezdték a sérültek felkutatását. A tűzoltók zárva találták a kisbuszt, ezért betörték annak oldalsó üvegét, majd átvizsgálták a belső teret is.

hirdetés

 

A tűzoltók senkit nem találtak a balesetet szenvedett buszban. Ezt követően a roncsolódott gépjárművet kiékelték, majd kerekeire állították. A forgalmi akadály megszüntetése után átadták a helyszínt a rendőrségnek.

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

a-viz-nekem-palyazat-400-1426319416.jpgPécs, 2015. március 13. - Pályázattal és nyílt napokkal köszönti a Tettye Forrásház Zrt. az idei víz világnapját. A szolgáltató minél több iskolást, intézményt igyekszik bevonni a programokba, ráirányítva a figyelmet az ivóvízre és annak ritkán látható hátterére. Az is kiderül, mi rejtőzik a vízcsapok mögött és a lefolyón túl.

magashaz-1373030359.jpg

Az új tulajdonos úgy döntött, hogy a mélygarázs, esetleg közpark helyett mégis az eredetileg tervezett társasháztervet valósítja meg. Az eredeti tervet megvalósítva 70 lakásos társasházat építenek a tervezett Magasház-programhoz kapcsolódó egyik mélygarázs helyén, a Megyeri téren.

civilek a félelemkeltő tüntetés ellen

Interjú Bokrétás Ildikó szervezővel.