Titokzatos kisbuszborulás a Magaslati úton

2013. augusztus 27., kedd 13:21

Egy kisbusz szenvedett balesetet Pécsett a Magaslati úton augusztus 26-án a késő esti órákban. A helyszínre egy tűzoltóegység és egy műszaki mentéshez használt eszközökkel felszerelt jármű vonult.

Az egységek áramtalanították a járművet, közben pedig megkezdték a sérültek felkutatását. A tűzoltók zárva találták a kisbuszt, ezért betörték annak oldalsó üvegét, majd átvizsgálták a belső teret is.

hirdetés

 

A tűzoltók senkit nem találtak a balesetet szenvedett buszban. Ezt követően a roncsolódott gépjárművet kiékelték, majd kerekeire állították. A forgalmi akadály megszüntetése után átadták a helyszínt a rendőrségnek.

 

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

kinai400-1394470644.jpgÚj lehetőséggel bővül az idegen nyelvi oktatás a Mecsekaljai Általános Iskola Székhelyintézményében, a korábbi Bánki Donát Utcai Általános Iskolában a 2014/2015-ös tanévtől. A meglévő angol és a német nyelv mellett a kínait is választhatják majd idegen nyelvnek az itt tanuló, vagy ide jelentkező diákok.

svabszepseg2011a-1376908290.jpgIdén ősszel már a hetedik Országos Sváb Szépségversenynek ad otthont a Baranya megyei Szederkény. A szeptember 21-i megmérettetésre szeptember 9-éig várják a jelentkezéseket - derül ki a szederkeny.hu oldalról.

Pécs, 2015. május 23. - Átadták a több mint harminc éve működő, többek között elektronikai berendezések, kapcsoló- és vezérlőszekrények gyártásával foglalkozó Kontakt-Elektro Kft. új üzemcsarnokát.