Támadás az utcán - mi áll a háttérben?

2013. február 20., szerda 22:25

Szabadszentkirályon megtámadtak egy fiatal párt. A három támadó ellen csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával indított eljárást a Szigetvári Rendőrkapitányság. A háttérben úgy tűnik, durva családi perpatvar áll.

„A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves szabadszentkirályi, valamint a 15 év 16 éves gerdei fiatalemberek előzmény nélkül rátámadtak egy fiatal párra Szabadszentkirályon az utcán 2013. február 15-én délután. A férfi sértettet a földre lökték, ütötték és rugdosták, barátnőjét is egy alkalommal megütötték, a sértett a bántalmazás során könnyű sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök előállították a három elkövetőt, akiket gyanúsítottként kihallgattak, ellenük eljárás indult - tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság."

hirdetés

 

Amiről viszont nem szól a fáma, hogy a 28 éves elkövető a megvert lány édesanyjának élettársa volt, a még kiskorú elkövetők egyike pedig a lány öccse, tőle kapta a pofont is.

 

Családi perpatvar?

 

„Mi a kultúrház előtt beszélgettünk pont a lány anyjával, mikor megjelent a barátjával. Nem jöttek oda, hanem elindultak a templom mögött a suli felé. Erre az anyja meg a pasija utánuk futott. Mi csak a sikítást hallottuk, de mire odaértünk már befutottak a suliba. Egy gerdei kislány látta és elmesélte, hogy mi történt. Azt mesélte, hogy a lány anyjának a pasija odavágta párszor a földhöz a lány barátját, az anyja meg még buzdította is hogy törje el kezét lábát." - nyilatkozza egy helybéli.

 

Fél hazamenni

 

„Ha az utcán így neki esik a gyerekének, mit kaphat otthon, ahol senki sem látja..." - teszi hozzá a hölgy, aki tanúja volt az eseményeknek.

 

A lány az eset óta nem ment haza, ezért az anya a facebook üzenőfalán keresi „eltűnt” lányát. Pedig a lány nem tűnt el, csak fél hazamenni...

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. október 14. - Pécs újraválasztott polgármestere (Fidesz-KDNP) az építményadó mértékének csökkentését javasolja majd az új városi közgyűlésnek - jelentette be tegnap a városvezető.

Pécs, 2015. március 25. - Záloghitelezéssel is foglalkozó, illegálisan működő számítástechnikai üzletet találtak a pénzügyőrök a városban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága kedden az MTI-t.

2-a-madaras-ivokut400-1429848703.jpgPécs, 2015. április 24. - Apró tutajok tucatjai vették birtokba a Balokány-tavat egy hónappal ezelőtt a víz világnapján - a szokatlan regatta azonban a különleges látványon túl egy évekre szóló vizes élményhez is hozzájárult. A legaktívabb tutajépítő intézményt ugyanis a Tettye Forrásház Zrt. ivókúttal ajándékozta meg.