Sorozatbetörőt fogtak Pécsett

2013. február 6., szerda 11:09

rendorseg.jpg

2013.február 6-án a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói sorozatbetörőt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az értesülések szerint a 22 éves F. Róbert a környék réme volt. Az elmúlt hónapokban legalább 23 alkalommal követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

hirdetés

A pécsi fiú legtöbbször családi házakat tört fel, ahonnan élelmiszert, műszaki cikkeket és készpénzt vitt magával.

A rendőrök több hetes nyomozás során tudták azonosítani, és ellene annyi bizonyítékot beszerezni, amely elegendő volt az őrizetbe vételéhez. A férfi ellen 23 rendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság, előzetes letartóztatására a nyomozók előterjesztést tettek.

Kapcsolódó cikkek

a-vizosvenyt-probaljak-az-ovisok-a-terrariumban400-1395353647.jpgPécs, 2014. március 21. - Hagyományosan színes programmal köszönti idén is a víz világnapját a Tettye Forrásház Zrt. együttműködve társszervezetekkel, civilekkel. A szolgáltató a 2014-es nemzetközi akciónap tematikájára fókuszálva a víz és energia szoros kapcsolatát igyekszik tudatosítani a fiatalabb generáció bevonásával, óvodásoktól a középiskolásokig.

Pécs, 2014. október 10. - Hetven kisebb utcát újítanak fel Pécsen harminc kilométer hosszan a több mint húsz esztendeje lakatlanul álló magasház bontásakor keletkező törmelékből - jelentette be tegnap Páva Zsolt polgármester.

A vádlott telefonon adott interjút egy hírportálnak, és élesen bírálta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó rendőrök szakmai hozzáértését - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. A polgármester ugyanis kijelentette: „számos olyan esettel találkoztam, amikor maguk a rendőrök tüntették el a bizonyítékokat”.